JAIME MTZ.

disseny & codi

SOBRE MÍ

Hola! Sóc Jaime Martínez, dissenyador multimèdia i desenvolupador web. Tinc més de 5 anys d'experiència en el disseny i desenvolupament de continguts i pàgines web per diverses petites i mitjanes empreses en l'àrea de Barcelona.
He col·laborat amb gerents de màrqueting i executius de les empreses per crear solucions útils i atractives, dirigides a audiències específiques per augmentar el trànsit de les seves webs i promoure les marques de la companyia.

MÉS

Habilitats

Disseny gràfic

Animació 2D & 3D

Il·lustració

Fotografia

Programació

Arquitectura de la informació

Bases de dades

UX

Software

Codi

Portfolio

Contacte


Logotipo drim

DRIM és una cadena de botigues de joguines amb més de 80 punts de venda a Catalunya, a més d'una web ben posicionada a Espanya i Portugal.

Des del 2016 he realitzat una gran quantitat de continguts digitals per a la marca: vídeo publicitari, disseny d'iconografia, banners, landing pages i newsletters entre d'altres.

Disseny gràfic

Pots veure més a drim.es

Edició de vídeo & animació

Slaap és un distribuïdor premium de la marca de moda ONLY i compta amb 4 botigues en diferents centres comercials a Catalunya. Els darrers 2 anys he realitzat diferents treballs per a la marca, sobretot continguts per als videowalls dels punts de venda, banners per xarxes socials i cartelleria física per a les botigues.

Disseny gràfic

Vídeo & Animació

Llagurt és el nom d'una original i innovadora proposta emmarcada en el servei de la restauració, especialitzada en l'elaboració i la venda de llagurts gelats artesans i Llagurt natural.

Compten amb un gran nombre de punts de venda a tot Catalunya, gràcies a les nombroses franquícies concedides.

He realitzat alguns continguts per al punt de venda situat dins de la botiga Super DRIM al C.C. Glòries de Barcelona.

Video & Animación

Losma és una empresa metal·lúrgica situada a Terrassa (Barcelona). La seva principal activitat és el tall per làser i tot tipus de conformat i manipulació de metalls, incloent doblegat, soldat o mecanitzat entre d'altres.

Després de molts anys treballant per a ells com a delineant, vam ampliar la nostra col·laboració amb tres projectes: un pla integral de renovació de la imatge corporativa, el desenvolupament d'una nova web i el desenvolupament d'un programari de càlcul i gestió de preus.

Imatge corporativa

L'empresa mai havia comptat amb una imatge corporativa definida, de manera que el projecte engloba tots els aspectes d'aquesta. El resultat va quedar recollit en un complet manual d'identitat gràfica.

Vídeo & Fotografia

Disseny & Desenvolupament: web corporativa

Desenvolupament de software

L'empresa necessitava una solució de programari que permetés unificar la política de preus del departament comercial. Amb aquest objectiu vaig desenvolupar una eina que limita el marge dels venedors per fixar preus de manera arbitrària, així com agilitzar la confecció de pressupostos i guardar tots els detalls per a recuperar-los fàcilment.

Està desenvolupat com una webapp responsive en HTML5, CSS, JQuery, PHP i MySQL. Es tracta d'una eina interna amb informació sensible per al propietari, de manera que només s'adjunten algunes captures de pantalla a continuació:

Duldi és una empresa de venda de llaminadures i confiteria. Els seus nombrosos franquiciats la converteixen en la primera del sector a Espanya.

El 2018 vaig realitzar un vídeo promocional per a la marca, dissenyat per a tot tipus de suport.

Foto, vídeo & Animació

Otros proyectos

3Digitalcooks.com és un web de referència per als apassionats de la impressió tridimensional de menjar. S'hi recull multitud d'informació sobre el sector, així com eines de programari i consells per iniciar-se al món delfood printing

La meva col·laboració es va emmarcar en el desenvolupament de pràctiques professionals durant els meus estudis de grau i es va basar en el desenvolupament d'una webapp per crear dissenys tipogràfics únics, per a continuació, obtenir un arxiu .gcode amb el qual imprimir el teu disseny 3D.

Podeu provar-la clicant la imatge de sota.

URSA es crea el 2013 com una banda de rock metal progressiu, plena de ritmes de bateria experimentals, línies de baix melòdiques i guitarres atmosfèriques.

Un any desprès, un cop consolidat el projecte, m'encarrego del disseny del logotip per a la banda, així com altres dissenys de packaging i marxandatge.

Valuexperience és una consultora centrada en la formació contínua de recursos humans per a les empreses. Dissenyen i implementen programes formatius a mida de les necessitats de cada client i usuari objectiu. Un d'aquests programes és el de lideratge 4.0

En aquest projecte em vaig encarregar de desenvolupar tota fase inicial:

  • Arquitectura de la informació
  • Disseny de la base de dades
  • Disseny i prototipat de la interfície web (Moodle)
  • Disseny i prototipat de l'aplicació mòbil